«Строителство»

В категория „Строителство“ ще откриете полезна информация за строителните и ремонтните услуги, които се предлагат в България. Без значение дали сте от София, Варна, Пловдив, Бургас или друг голям или малък български град или село – тук ще откриете полезни и интересни съвети, които да ви помогнат да се справите с почти всяко предизвикателство по отношение на ремонтните дейности, които планирате в своя дом, офис, вила или дори сграда.

Темите обхващат широк спектър от проблематика, ориентирана в редица дейности като вътрешни ремонти, външни ремонти, избор на фирми-изпълнители, избор на майстор, шпакловки, гипсокартон, плочки, бояджийски услуги, къртене, извозване и т.н.

Слънчеви колектори-спестяват ни пари за сметки

слънчеви колектори

Евтината и неизчерпаема слънчева енергия привлича вниманието на все по-широк кръг от хора. До скоро се смяташе, че системите наречени слънчеви колектори са много скъпи и нерентабилни и че инвестицията в тях си е чисто пилеене на средства, които могат да се инвестират в нещо по-доходоносно.

Как да направим ремонт на покрива

ремонт на покрива

Във времена на икономическа криза подмяната на покрив не винаги е възможна, независимо от количеството на течовете. Простата причина е, че средствата за ремонт на  покрив липсват.

Има ли връзка между дограмата и мухъла

дограмата и мухъла

В миналото много малко хора се оплакваха от появата на мухъл у дома. И трябва да сме далеч от мисълта, че тогава просто поколенията са били по-непретенциозни, защото това винаги е дразнело всеки човек еднакво и е отблъсквало по все същия неприятен начин.

Защо да изберем дървена дограма

дървена дограма

Поставянето на дограма е един от ключовите моменти при обновяването на стара къща или апартамент. При покупка на нов имот от своя страна, това е сред факторите, които играят ключова роля за да получи новото място нашето одобрение.

4 причини да изберем битумни керемиди

керемиди

Битумните керемиди са един от най-съвременните и модерни видове покривни настилки. Те притежават многобройни предимства, с които привличат нарастващ интерес от страна на предприемачи и потребители. Все повече строители ги избират за своите проекти, като причините за това са всевъзможни. Какво се крие зад нарастващото търсене? Съвсем естествено, за да има на пазара тенденция в …

Поставяне на ламинат – какво трябва да знаем?

поставяне на ламинат

През последните години все повече намалява употребата и приложението на истинския дървен паркет и все повече хора се насочват към алтврнативата, а именно към ламината. Причината за това е основно в цената. Докато истинските паркети вече стават нереално скъпи, то ламинатите са наистина изключително конкурентни и позволяват да обзаведете дома си на ниво без да …