«Мебели и обзавеждане»

В категория „Мебели и обзавеждане“ ще се опитаме да покрием максимално по-широки теми, касаещи вечните колебания на хората как да обзаведат и мебелират своя дом.

Започвайки от подовите настилки, паркета, мокета, преминавайки през столовете, масите и леглата, достигайки дори до тавана, осветлението и избора на ключове за лампите – тук ще ви предоставим интересна и полезна информация, която да ви помогне да създадете един истински шедьовър в своя дом.

Колко пари за дограма може да отделите

Няма клиент, на който му предстои да подмени дограма, който да не търси минимални недостатъци, но пък изгодни цени. Практиката показва, че колкото различни фирми има на пазара за дограма, толкова и офертите им се отличават една от друга.

Кои са последните тенденции при плочките за баня

Плочките могат да бъдат направени от различни материали. Всеки нов сезон, два пъти годишно, производителите представляват огромен избор от модели в своите колекции. Ето защо всеки човек може да намери точно модела плочки за своя вкус и бюджет.

Няколко съвета за създаване на баня в гръцки стил

Гръцкият стил е идеален за създаване на уникален интериор в банята. Когато говорим за гръцкия стил в интериора или в дрехите, обикновено имаме предвид не съвременна Гърция, а периодът в историята на тази държава, който е прието да се нарича античност.

Супер идеи за баня в бяло

Предимствата на бялата баня са много и затова тя е предпочитана опция в дизайна, най-вече за помещения със скромни размери.

Създаване на проект за обзавеждане

Почти не съществува човек, който да не мечтае домът му един ден да се превърне като всички онези, които цял живот е наблюдавал върху кориците на списанията. За това обаче са необходими не малка доза въображение, творчество, средства, време, търпение и нерви.

Кой е най-подходящият лак за мебели

Истината е, че с времето всяка една мебел губи своя блясък и започва все повече да се приближава към един доста неугледен вид. Малко са хората, които правят всичко по силите си, за да вдъхнат живот на остарелите вещи.

Строеж - хидромасажен панел, предимства, правила

Хидромасаж – това е приятна и полезна процедура, която отпуска мускулите, облекчава болката, а също и оказва терапевтично въздействие на целия организъм. Някога сеанси хидромасаж е било възможно да се получават само в медицински заведения или санаториуми. С появата на душ кабините тази процедура стана достъпна за всеки, който може да си позволи покупката на …