«Строителство»

В категория „Строителство“ ще откриете полезна информация за строителните и ремонтните услуги, които се предлагат в България. Без значение дали сте от София, Варна, Пловдив, Бургас или друг голям или малък български град или село – тук ще откриете полезни и интересни съвети, които да ви помогнат да се справите с почти всяко предизвикателство по отношение на ремонтните дейности, които планирате в своя дом, офис, вила или дори сграда.

Темите обхващат широк спектър от проблематика, ориентирана в редица дейности като вътрешни ремонти, външни ремонти, избор на фирми-изпълнители, избор на майстор, шпакловки, гипсокартон, плочки, бояджийски услуги, къртене, извозване и т.н.

Как да се справим с майсторите при домашен ремонт

Дори да искате да отлагате ремонта, това не може да се случва до безкрайност – все някога трябва да се заловите с него Сигурно от месеци отлагате ремонта у дома, защото не искате да се сблъсквате с редица проблеми, но няма как напълно да го избегнете и все някога трябва да вземете нещата в свои …

Видовете майстори, за които да внимаваме

Всеки иска да направи ремонт на най-ниска цена и съответно търси най-добрата оферта. Интересно е дори, че и хората, които купуват висок клас плочки и обзавеждане, а след това ползват услугите на майстор предложил няколко лева по-ниски цени.

Защо не трябва да бързате с домашния ремонт

Всеки собственик на апартамент е заинтересован от качествен ремонт на помещенията. Всеки се стреми да избегне големите разходи. И повечето хора се надяват да свършат реновирането вкъщи възможно най-скоро. Защо, обаче, бързият ремонт е толкова популярен?

Теракот за баня на ниски цени

Няма как да не сте станали повече от големи специалисти, докато избирате всяка една мебел, както и плочките за новата си баня. Ако не сте наясно с особеностите на различните видове плочки, тук специалистите по обзавеждане за баня от Djia.bg ще ви разкажат повече и ще ви помогнат да изберете най-доброто за вас.

Монтаж на гипсокартон

Един от най-често използваните материали при ремонт на жилища, безспорно е гипсокартонът. Той намира приложение както при ремонтната дейност, свързана с апартаменти, офиси, къщи, вили и други сгради. Използван е от строителните специалисти с наистина голям успех и затова се превръща в предпочитан материал, гарантиращ наистина впечатляващи крайни резултати.

Избор на топлоизолация

Знаете ли, че топлоизолацията рефлектира не само върху сметките ви за ток, но и върху цялостното наслаждение на живота. Поддръжката на оптималния микроклимат в дадено помещение е предпоставка за добро здраве и изключително добра работоспособност.

Битумни керемиди

Покривната част на всяка една сграда е нещо, което в никакъв случай не бива да подценяваме, тъй като тя успява да предпази домът от всякакви температурни влияния и да гарантира сигурността и спокойствието на хората, които го обитават.

Строеж - мек под, детска, правила

Желаете да узнаете за новото революционно подово покритие, което се нарича мек под? Какво е това, как се произвежда, как да изберем екологичен и качествен материал? И по какво се отличава от меките квадрати на детската площадка? В тази статия ще ви разкажем за EVA – нова дума в технологиите, как да изберем безопасен, дълготраен …