Колко струва цялостно обзавеждане на апартамент

Колко струва цялостно обзавеждане на нов апартамент в БоянаКогато сте се сдобили с жилище, една от основните задачи за които започвате да мислите, е свързана с обзавеждането на банята и останалите помещения в дома.

Не е тайна, че след ремонта на банята, кухнята и останалите помещения, човек започва да инвестира в покупката на мебели, които играят важна роля при създаването на уют, хармония, удобство и завършен вид.

В тази статия ще се опитаме да ви представим черно на бяло с какви средства е нужно човек да разполага, ако е решил да обзавежда целия си дом и се е насочил към покупката на мебели от среден клас. За някой информацията може и да не е напълно удовлетворяваща.

Става въпрос за хората, за които парите не са фактор и при обзавеждането на всеки следващ имот те залагат единствено на дизайнерски мебели, които да красят помещенията и да подсказват за класата на собственика.

Ако попитате едно младо семейство, което се стреми да създаде свой собствен дом или да закупи апартамент в Бояна, то със сигурност отговорът ще бъде, че това не е лесна задача, тъй като изисква време, решителност, нерви и, разбира се, финанси.

Оказва се също почти непосилно да се сдобиете с всички мебели наведнъж. Колкото и евтини да ви изглеждат на пръв поглед, събраната сума със сигурност ще породи изненада у вас самите.

За да бъдем колкото се може по-полезни на своите читатели, ние автоматично се втурваме към това да разгледаме отделните помещения поетапно и да се опитаме да изготвим кратък разчет на финансите, които ще ви се наложи да инвестирате.

Колко струва обзавеждането на отделните помещения

Ще стартираме с обзавеждането на спалня, която е едно от важните помещения в дома, наред с кухнята и банята.

Колкото и да не ви се иска да харчите безобразно много пари, на първо време е належащо да се сдобиете с легло и гардероб, където да спите и да държите своите дрехи прилежно нагънати.

Вариантите, на които ще попаднете в една мебелна къща от средно ниво, варират между 300 и 1000 лева. В тази сума са включени легло и матрак. Цената на самия гардероб се определя изцяло от неговата големина.

Можете като за първо време да си закупите малък двукрилен, който да ви струва около 100 лева. В случай, че сте решили да действате по-смело и да се оборудвате с всичко онова, което ще ви е нужно в бъдеще, гардероб с осем крила би ви струвал ориентировъчно около 1000 лева.

Подобно на спалнята, цените на кухнята също са толкова различни. Можете да се сдобиете с обзавеждане за 200 лева или друго, което да струва 600 лева. Всичко зависи от дизайна, качеството и материалите.

Надяваме се да сме ви били полезни и с наша помощ скоро да превърнете новия си апартамент в уютен семеен дом!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *