Какви са тенденциите при мебелите

Мебели мода 2017

Ето, че неотдавна настъпи Новата година, а с нея и всички онези тенденции, за които бяхме в очакване. Както всяка изминала, така и тази година ни поднасят огромни порции от новости. Някой от тях успяваме да приемем, други не сме склонни да оценим подобаващо. Каквото и да ви говорим, всичко е въпрос на личен вкус и предпочитания. За едни дадена мебел или цялостно обзавеждане е класа, стил и перфектна визия, за други – абсурдно съчетание, което не биха допуснали да присъства в дома им.

В тази статия ние имаме за цел да ви разгърнем водещите тенденции в интериорния дизайн за 2017 – та година, като целта ни е да ви улесним и да ви помогнем максимално. Изписаното по-долу в редовете е надяваме се да бъде свръх полезно на онези от вас, на които им предстои да обзавеждат дома си, да подменят единствено мебелите или да извършват частичен ремонт. Разберете какви са нашите стилни и изискани предложения, с огромен привкус на удобство и комфорт за цялото ви семейство.

Заложете на корка

Материалът е един от най-предпочитаните сред световноизвестните дизайнери. Онова, което го превръща в желано и любимо допълнение, е способността му да внася един съвсем различен облик. Той успява да внесе онази топлота, която никой друг материал не е в състояние да ви осигури.

Това, както вече и сами се досещате, съвсем не е единственото му предимство. Коркът заема челно място сред най-предпочитаните материали, за това, че успява да изолира шума, което е много важно за повечето семейства. Освен това, той има свойство да задържа топлината в дадено помещение. Може и да ви звучи абсурдно, но ви уверяваме, че това е самата истина. Едно от нещата, с които да допълните дома си, е масичка за кафе от корк. По-смелите от вас ги съветваме да покрият цялата стена с корк в помещение, което използват за творческа или креативна дейност. Уверяваме ви, че по този начин ще постигнете онова уединение към което се стремите.

Зеленото е на мода!

Може би някой от вас вече е информиран или пък не. Това не е от особено значение, тъй като ние сме получили информация от достоверни източници и какви ли не проучвания, а истината е само една – зеленият цвят е на мода. Побързайте да го внесете и вие в дома си, ако искате да бъдете в крак с тенденциите през 2017 – та година. В случай, че домът ви не се нуждае от ремонт, то съветът ни е да добавите поне една зелена декоративна възглавничка като акцент в трапезарията, всекидневната или хола/ Земният цвят винаги е успявал да създаде желана и приятна атмосфера, на която да се любувате.

Надяваме се да сме ви били полезни със съветите, които селектирахме специално за онези от вас, обичащи да разнообразяват мястото, което обитават и да внасят нотки на свежест в него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *