Ново поколение бои за спретнат и чист дом

нов вид бои

Да, съществува подобен род бои, които могат да променят жилището до голяма степен. Разбира се не става дума за магически бои, макар и да бъдат наричани по този начин.

Боите от ново поколение, които са на практика наоколо от няколко години позволяват лесното почистване, като по този начин гарантирате спретнат дом с чисти стени и без следи от замърсявания и допир на различни предмети.

В случай, че имате малко дете, най-вероятно се чудите какво за Бога се случва със стените у дома? Така е, децата обичат да цапат и да творят на воля по всички стени у дома.

Има вероятност блокчето за рисуване да стои абсолютно празно, но стените у дома със сигурност ще придобият вид на художествена галерия с не винаги добри попадения.

Децата често практикуват тези си умения по рисуване и по други предмети и уреди у дома, но на практика стената и предоставя най-добра възможност за изява и те рядко пропускат този шанс.

Накрая единственото, което ви остава е пребоядисате стените наново. Това обаче изисква голямо количество време, както и прахосване на пари.

Ако сте в онзи етап, при който детските рисунки по стената не са ви достатъчно забавни, за да не предприемете нищи, този текст е точно за вас.

Решения

Щом сте вече във онази фаза, в която желаете стените у дома да придобият оригиналния си приятен вид, можете да се възползвате от тези специални нов бои, които позволяват лесното им почистване, без значение от замърсителите.

Тези иновативни продукти са вече на пазара и са абсолютно достъпни. Те предлагат боя със особени компоненти, които предоставят възможността стените да бъдат почиствани много лесно от определени замърсявания.

Тези бои трансформират стените в пространство, което не подлежи на неприятните замърсявания или по-точно дават възможността да бъдат лесно възвръщани към предишното им ново състояние.

Съставки

Агентите в тези бои са с високо съдържание на силиконови частици. Каква е разликата ли? Именно това е най-важната част от цялата идея. С тези си качества тази боя се превръща на практика в супер боя. Тя всъщност се полага по стандартен начин на всички желани повърхности, като най-важният момент е след това.

Веднъж боядисана с такъв тип боя всяка стена, децата ви могат да рисуват по нея колкото им се иска. Гениалният момент е при почистването. Независимо колко надраскана и скицирана от децата ви е стената, вие ще имате възможност да я почистите с един замах и с помощта на кърпа или навлажнен текстил.

Повечето бои от този тип имат способността да изсъхват достатъчно бързо, за да не се налага да се нанесете в стаята чак след няколко дни. Естествено, предлагат се в разнообразни цветове, за да се покрие и удовлетвори всеки вкус на клиентите.

Този тип бои са подходящи не само за детската стая на детето ви, където то може да се вихри с цветните моливи до насита. Тя ще помогне да създадете креативно пространство в стаята на детето и да му създаде основа, на която да изобразява своето въображение.

Това е абсолютно важно за едно дете, което тепърва започва да вижда света по свой собствен начин.

Някои типове бои от това семейство предоставят възможността да поставяте магнити по тях. Така можете да преобразите обикновената на вид стена в креативно работно пространство.

Трансформации

Категорично най-важната част и причина да използвате такава боя за стените си е детето да умее да развива своето въображение с цветните моливи. Това изгражда комуникацията ви с децата и ви свързва с тях по чудесен начин, когато дори ще можете да рисувате заедно с тях.

Друг важен финален момент е, че тези иновативни бои са абсолютно безвредни за хората. В същото време производството им вреди възможно най-малко върху природата, тъй като са на водна основа.

Всички тези важни качества и причини правят тези нови бои незаменим помощник в създаването на креативен дом за дълъг период на време. Прави ги подходящи не само за кухнята, детската стая или спалнята, а дори за офис пространството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.