Професионално почистване след основен ремонт

Почистване след ремонт у дома

За мнозина съществува определена представа за това какво представлява дейността на фирмата за професионално почистване и тази представа е най-често неточна и непълна. Мислим си, че това е услуга за богати хора, която е по-скоро вид лукс, какъвто не можем да си позволим.

Истината е, че от много дълги години професионалното почистване на дома не е лукс, а по-скоро е една много достъпна и полезна услуга, която прави живота ни много по-лесен.

Професионално почистване след основен ремонт

Според специалистите от Zooom Clean, една от водещите компании в България в областта на почистването, едва една малка част от хората са на ясно, че сред най-търсените услуги на някои от тези фирми е почистването на дома след основен ремонт.

Всички ние знаем какво точно за какво иде реч, тъй като на почти всеки се е случвало да приключи с голям ремонт, мислейки си „А сега на къде?“. И изведнъж се оказва, че след ремонта имаме дори още повече работа за да въведем всичко в ред.

Когато приключи един ремонт, това което остава е ужасно, дори и когато сме си имали работа със сравнително съвестни и старателни майстори. Няма как да очакваме да разчистят всичко след себе си, освен ако не е договорено именно това.

Като фирма с много опит в бранша и като компания, която е изключително добре запозната с несгодите на хората, почистващата фирма Zoom-Clean.eu предлага цялостна услуга след ремонт.

Започва се с изхвърлянето на строителните отпадъци от валето жилище. Идват професионални хамали, които ще изнесат всички тежки торби с мазилка, стари счупени плочки, изкъртен бетон и какво ли още не. Всичко това внимателно се изнася от къщата или апартамента ви и се натоварва на специален транспорт.

Отпадъците се отвеждат до регламентираното за целта място, където се изхвърлят. Изсипването на строителни материали край контейнера с битови отпадъци на вашата улица е създаден единствено за отпадъци от бита, както подсказва неговото име. Неспазването на това може да ви донесе много сериозна глоба.

След това, можете да организирате едно цялостно почистване, което ще позволи да върнете дома си в ред. Всичко ще бъде изчистено с професионални почистващи препарати и техника, което в рамките на ден ще направи дома ви по-чист от всякога.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *