5 идеи, с които да превърнем тясната баня в просторна

просторна баня

Хората, които разполагат с тясна баня и ограничено в нея пространство, знаят, че то никога не им е достатъчно, за да съхраняват там всичките онези принадлежности, които искат да им бъдат под ръка.

Не са малко онези от тях, притиснати да ограничат до минимум личните си принадлежности, само и само, за да освободят място за онези, които използват помещението.

Останалата част от нещата биват съхранявани на други места, било то спалня, гардероб, тоалетка, с идеята да се освободи повече място.

В тази статия ще ви разкрием няколко полезни съвета, относно това по какъв начин да обзаведете собствената си баня, ако тя е сравнително малка квадратура, така че да има достатъчно място за всичко, което искате да се намира именно там. Разберете как са те.

1. Лавица над мивката

Това е перфектно средство, имащо за цел да побере цялата онази козметика и грижа за вашето лице, ръце и тяло.

Освен това, бихте могли да развихрите въображението си и да поставите на това място над мивката шкаф с огледало, където нещата ви ще бъдат скрити и единствено вие ще знаете, че се намират именно там.

2. Оползотворете максимално мястото над тоалетната чиния

Огромна част от собствениците на малки бани пропускат възможността да използват мястото над тоалетната чиния. Колкото и абсурдно да ви звучи, то това пространство е идеално за монтиране на шкаф или рафтове.

Единственото, с което трябва да проявите съображение, е самата височина. Направете го така, че дори когато най-високият член от семейството ви седи върху тоалетната чиния, той не трябва да опира глава в новата ви придобивка.

3. Закачалки на вратата

Често пропускаме да се възползваме от функционалността, която ни предлага вратата. Тя е перфектното място за монтиране на стойки или закачалки, където можете да окачите хавлиите на всеки от членовете в семейството ви и те да бъдат пред погледа му през цялото време, докато си вземат душ или вана.

4. Монтирайте шкаф над касата на вратата

Има и такива бани, чието разстояние между касата на вратата и тавана е достатъчно, за да позволи монтирането на шкаф, където да съхранявате консумативи или козметика, която не ви се налага да използвате ежедневно.

5. Поставете шкаф под мивката

Ето и още една уникална идея, с която можете а си послужите, стига да не разполагате с достатъчно място във вашата баня. Перфектен начин е да монтирате шкаф по мивката, където можете да държите всички онези електроуреди, предпазвайки ги от постоянна влага.

Възползвайте се от нашите уникални съвета, които ще превърнат вашата баня в кокетно, приветливо и просторно пространство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *