Веригата TeMax вече и в София

Темакс София

Имаме удоволствието да ви поканим на откриването на нов хипермаркет от веригата TeMax в София. Обектът е 13-ти по ред от известната верига в столицата, а мястото, на което отваря врати е едно от най-добре осигурените в транспортно отношение в града. Мястото, на което откриват техния нов магазин е жилищен квартал “Горубляне”, а точният адрес е улица “Инж. Георги Белов”, номер 5.

Добре дошли на откриването

Откриването на този пореден от веригата обект ще се случи на 18-ти юли, 2018-та година. Часът, в който е насрочено събитието е 11 преди обед, като се очаква огромен интерес не само от хора, които живеят в близките части на града, но и от жители, които идват от най-отдалечените му райони, както и от околни населени места, за да присъстват на откриването и за да се възползват от предложенията в първия ден.

Внушителен във всяко отношение

Новият хипермаркет се разгръща на площ от 8000 кв.м, което го нарежда сред най-обширните търговски обекти, посветени на дома, вилата и градината в София. Там ще бъдете посрещнати от голям брой професионално обучени консултанти, които ще ви помогнат да направите най-добрия избор, насочвайки ви към продуктите, от които се нуждаете.

За да направи пазаруването едно истинско удоволствие за вас, сградата е отлично климатизирана, така че не бива да ви безпокоят летните жеги, които измъчват града в момента.

Огромен избор от строителни материали

Всеки един дом трябва периодично да се обновява и да се освежава, така че да запази своя вид оптимално добър. За да направят ремонта у вас по приятно преживяване, което да ви навява положителни асоциации, от TeMax предлагат огромен избор от строителни материали, които ще направят дома ви неузнаваем.

Мебели за всяка стая

Независимо дали търсите нещо за спалнята, дневната, кухнята или дори за градината, в новия хипермаркет на TeMax непременно ще го откриете. Предлага се обзавеждане на различни цени и от различен клас, но винаги с гарантирано качество и с атрактивен дизайн, който да придаде на вашия дом свеж и луксозен облик. Разнообразието от материали, стилове, цветове и текстури може и да ви обърка първоначално, но после ще се насочите неизменно към това, от което се нуждаете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *